Vakantie Curaçao nog geen 2 weken geleden
Vakantie Curaçao nog geen 2 weken geleden

Waar moet dit naar toe? Tijd voor richting

Leren doen we iedere dag, of we het willen of niet. Het is nu 1.30 's nachts. Ik lig te prakkiseren. Vandaag een nuttige dag gehad bij een van mijn klanten, daar ben ik zeer enthousiast bezig om aan de hand van de methodiek, noem het de kapstok of leidraad, inzicht te geven hoe je meer grip krijgt op de organisatie.

Nieuwe ideeën schieten door mijn hoofd en leg ik vast in asana, een van de vele apps die je kan helpen bij het managen van van alles en nog wat. Nog voordat ik het laatste punt heb toegevoegd gaan mijn gedachte naar een business concept waar ik mee bezig ben en niet veel later daarna bedenk ik hoe ik de website voor mijn methodiek wil vormgeven en wat daar voor nodig is. Zo blijft dit 1,5 uur doorgaan, waarna ik besluit dat het tijd is voor een nieuw artikel. Allemaal leuke, interessante zaken, waar ik enthousiast van word. 

Natuurlijk weet ik ook wel dat je in de actie moet, dingen moet afmaken, focus moet hebben, dat is ook wat ik mijn klanten vertel. Andere andere kant merk ik ook, dat door deze soort van kruisbestuiving, spontaan nieuwe inzichten en ideeën ontstaan.

tsja... Ik ga de komende tijd maar eens bedenken hoe hier mee om te gaan. Want iedere dag tot 1.45 aan mijn blog werken, gaat hem op de korte termijn ook niet worden. Tijd voor richting!

Welterusten

(0 votes)
Read 10766 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.